Sharpsafe naaldcontainer 1,8 liter

Artikelnummer: 570183
Vorige Artikel 6 van 11 Volgende
€ 1,87 (exclusief btw)

De nieuwe Sharpsafe naaldcontainer 1,8 liter is één van de grootste ontwikkelingen in de Sharpsafe portefeuille. Speciaal ontworpen voor een veilige verwijdering van insulinepennen. Voor veel mensen die hun pennen of naalden thuis moeten weggooien, zijn de enige opties vaak grote, onhandige naaldencontainers of kleinere die niet gemakkelijk geschikt zijn om pennen verticaal in te verwijderen. Dat heeft Sharpsafe verandert! Deze nieuwe naaldcontainer zorgt voor een gemakkelijkere afvoer met een kleinere container.
In de nieuwe Sharpsafe naaldcontainer 1,8 liter kun je 20 naald pennen verticaal verwijderen (op basis van een standaard naald pen van 17mm).

De Sharpsafe naaldcontainer 1,8 liter is ontworpen voor thuisgebruik en in het ziekenhuis en kan worden gebruikt met de Sharp Safe tray als onderdeel van het Sharp Safe near patient Sharps-verwijderingssysteem (NPSD).
De nieuwe Sharpsafe naaldcontainer 1,8 liter  heeft twee openingen: ëën voor de verwijdering van gebruikte mesjes, de andere bevat een naald verwijder functie. Het deksel is halfdoorzichtig en heeft een duidelijk zichtbare vullijn om ervoor te zorgen dat de container niet overgevuld wordt.

Specificaties
- 1,8 L capaciteit waardoor 20 naald pennen verticaal kunnen worden afgevoerd.
- semi doorschijnend deksel met vullijn laat zien wanneer de naaldcontainer vol is.
- in-mould label dat niet kan worden verwijderd en een permanent audittrail aanbiedt.
- tijdelijke afsluiting die veiligheid biedt wanneer de container niet in gebruik is.
- eenvoudige vier klik montageMinimale bestelhoeveelheid: 75 stuks.

© 2019 - 2022 Pit Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Leuk dat je onze webshop hebt gevonden! Je kunt gewoon je bestelling plaatsen. Vanwege onze zomersluiting zullen we je bestelling op 5 september a.s. uitleveren. Fijne zomer!