Doordat een naaldcontainer in de zorg overal aanwezig is en bij veel zorgverleners dagelijks in het zicht staat, heeft een bedrijfslogo op een naaldcontainer een zeer hoge attentiewaarde.

Pit Medical is gespecialiseerd in het bedrukken van naaldcontainers. Door het materiaal dat wordt gebruikt voor de vervaardiging van naaldcontainers is het erg lastig om via traditionele drukmethodes een goed resultaat te verkrijgen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een drukmethode kunnen ontwikkelen waarmee jouw logo perfect terechtkomt op de naaldcontainer.

In de basis werken wij met de naaldcontainers van Sharpsafe. Wanneer je er de voorkeur aan geeft met een ander merk naaldcontainers te werken is dat meestal ook mogelijk. 

Met onze drukmethode is het mogelijk zowel logo's bestaande uit één kleur te drukken als meerkleurige logo's. Ook op het gebied van het formaat van het logo zijn er diverse mogelijkheden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou? Of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op: info@pitmedical.com.

 

© 2019 - 2023 Pit Medical | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel